IN jennylinden.blogg.se -

Ingivning av Salong J

Tillslut så kom dagen D. Dagen då det var dags för invigning.
När jag vaknade där fredagen den 6 september var jag så nervös så jag på allvar övervägde att stanna hemma från min egen invigning. Men det funkar ju inte riktigt så. Dagen bestod av en del förberedelser men mycket var redan färdigt så blev en ganska lugn, men spänd dag.

18.15 började VIP invigningen där familjen och släkt skulle komma. När alla var samlade utanför öppnade jag dörren och ställde mig på trappan och klippte invigningsbandet. Jag hade planerat ett tal, jag visste vad jag skulle säga, jag visste vad jag skulle säga för att tacka mamma o pappa för all hjälp och ge dom en present.
Om talet gick som planerat? nepp, jag började gråta och kunde inte prata alls :P
Så "talet" blev vääldigt kort och fick inte sagt något av det jag ville ha sagt. Lite trist egentligen men men :)
 
Sedan vid 19 blev det invigning för allmänheten. vid 21.30 låste vi salongen och jag tyckte det kändes så konstigt att det jag har hållit hemligt så länge nu var visat för alla. Vi avslutade kvällen med att jag, mamma, pappa och min andra hälft gick ut o käkade i ystad sedan körde vi hem.
Och herregud vad jag har fått blommor. Fyllde hela skyltfönsret och kassadisken. Det var så illa att folk började säga att där hade öppnat blomsterbutik...... haha, rätt så illa.
 
 
 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0